Kinderdagverblijf De Torenmolen

Kinderdagverblijf De Torenmolen is een Kinderopvang gelegen aan Torenmolen 7 in Purmerend.

De Torenmolen in Purmerend is een kinderdagverblijf waar veel aandacht wordt besteed aan de kinderen en elkaar. Er zijn verschillende speelhoeken en activiteiten beschikbaar, zowel binnen als buiten. De locatie heeft ook een moestuin en een hecht team. De locatiemanager, Shariska, staat centraal en heeft veel ervaring in de kinderopvang. TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid, maar geeft specifiek voor deze locatie een nadere invulling aan de pedagogische werkwijze. Als je geïnteresseerd bent in kinderopvang bij De Torenmolen, kun je contact opnemen voor meer informatie of een rondleiding. Er zijn ook positieve ervaringen van ouders te lezen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Torenmolen in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Kinderdagverblijf De Torenmolen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Torenmolen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Torenmolen is een Kinderopvang gelegen aan Torenmolen 7 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Torenmolen in Purmerend

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Torenmolen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Torenmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Torenmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Torenmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Torenmolen

Bezoekers bekeken ook