Bloesem HSC BSO

Bloesem HSC BSO is een Kinderopvang gelegen aan Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen.

Bloesem Kinderopvang is een lokale, kleinschalige kinderopvangorganisatie met vestigingen in Haaksbergen en Enschede. Ze werken met horizontale groepen en vaste leidsters, wat zorgt voor een vertrouwde en rustige omgeving voor de kinderen. De kinderen worden veel buiten betrokken en er is een grote tuin waarin ze kunnen spelen en avonturen kunnen beleven. Daarnaast worden er ook uitstapjes gemaakt om de wereld te ontdekken. De kinderopvang wordt positief beoordeeld door ouders vanwege de ruimte buiten, de dieren, de verdeling van de groepen en de lieve en kundige leidsters. Voor meer informatie en contactgegevens van de locaties in Haaksbergen en Enschede kan er op de website gekeken worden.

Meer informatie over Bloesem HSC BSO in Haaksbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haaksbergen? Bij Bloesem HSC BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Bloesem HSC BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Bloesem HSC BSO is een Kinderopvang gelegen aan Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Haaksbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Bloesem HSC BSO in Haaksbergen

Wil je weten wat Bloesem HSC BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Bloesem HSC BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloesem HSC BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloesem HSC BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Bloesem HSC BSO

Bezoekers bekeken ook