Kinderdagverblijf Spetters

Kinderdagverblijf Spetters is een Kinderopvang gelegen aan Lange Wagenstraat 9-C in Gilze.

Kinderdagverblijf Spetters is een particulier kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben verschillende groepen voor verschillende leeftijden, waaronder verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar en kinderen van 7 jaar en ouder. Het kinderdagverblijf zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en thuis voelen en draagt bij aan een gezonde levensstijl door verantwoorde voeding en voldoende beweging aan te bieden. Het pand voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen en heeft een uitdagende buitenspeelplaats. De oudere kinderen verblijven in een gezellige ruimte in basisschool "De Wildschut". De contactgegevens van het kinderdagverblijf zijn te vinden aan het einde van de tekst.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Spetters in Gilze

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gilze? Bij Kinderdagverblijf Spetters kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Spetters geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Spetters is een Kinderopvang gelegen aan Lange Wagenstraat 9-C in Gilze. Ideaal dus als je in de omgeving van Gilze je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Spetters in Gilze

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Spetters te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Spetters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Spetters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Spetters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Spetters

Bezoekers bekeken ook