Kinderopvang Mundo - PleSant

Kinderopvang Mundo - PleSant is een Kinderopvang gelegen aan Hugo de Groothof 50 in Ridderkerk.

Kinderdagverblijf PleSant heeft vier groepen waarin kinderen van verschillende leeftijden worden opgevangen. De locatie heeft een babygroep, een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar, een verticale groep voor kinderen van 1-4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2,5-4 jaar. PleSant hanteert het 'open deuren beleid', waarbij kinderen ook in andere groepen mogen spelen. De locatie heeft een natuurlijke ontdektuin en is erkend als 'Groene Kinderopvang'. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd, passend bij de ontwikkeling en het plezier van de kinderen. De locatie is bereikbaar met de bus en heeft een actieve oudercommissie.

Meer informatie over Kinderopvang Mundo - PleSant in Ridderkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ridderkerk? Bij Kinderopvang Mundo - PleSant kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Mundo - PleSant geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Mundo - PleSant is een Kinderopvang gelegen aan Hugo de Groothof 50 in Ridderkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Ridderkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Mundo - PleSant in Ridderkerk

Wil je weten wat Kinderopvang Mundo - PleSant te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Mundo - PleSant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Mundo - PleSant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Mundo - PleSant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Mundo – PleSant

Bezoekers bekeken ook