Kinderdagverblijf de Vennen

Kinderdagverblijf de Vennen is een Kinderopvang gelegen aan Deukelven 95 in Heemskerk.

De Vennen is een kleinschalig kinderdagverblijf in Heemskerk, gelegen in een rustige woonwijk. Het speelplein biedt veel uitdaging en is ingericht zodat kinderen zichzelf kunnen ontdekken. Er is een grote zandbak, een modderkeuken, een wigwam, een glijbaan, veel groen en een moestuin. Ook is er een apart hoekje voor de allerkleinsten om buiten te spelen. Het enthousiaste team zorgt ervoor dat kinderen zich vertrouwd voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Er is een sterke onderlinge verbondenheid in het team en samenwerking tussen de groepen. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf voorschoolse educatie en werkt het met de thema's van Uk & Puk, waarbij de pop Puk een vast gezicht is op de groep. De activiteiten van Uk & Puk sluiten aan bij iedere leeftijd.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Vennen in Heemskerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemskerk? Bij Kinderdagverblijf de Vennen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Vennen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Vennen is een Kinderopvang gelegen aan Deukelven 95 in Heemskerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemskerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Vennen in Heemskerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Vennen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Vennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Vennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Vennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Vennen

Bezoekers bekeken ook