Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel

Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel is een Kinderopvang gelegen aan KPO Basisschool Vondel, Vondellaan 44 in Roosendaal.

Buitenschoolse opvang Villa Vondel, gevestigd in basisschool Vondel in Roosendaal, biedt kinderen de mogelijkheid om zelf te kiezen en te doen. Ze hebben veel creatief speelgoed en constructiematerialen, evenals een huishoek en buitenspeelmaterialen. Daarnaast is er een speelzaal en een grote buitenruimte voor sport- en spelactiviteiten. De locatie biedt ook vervroegde opvang aan. Er wordt deelgenomen aan de Roosendaal FIT week. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel is een Kinderopvang gelegen aan KPO Basisschool Vondel, Vondellaan 44 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel in Roosendaal

Wil je weten wat Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober peuteropvang Vondel en bso Villa Vondel

Bezoekers bekeken ook