Kober kinderopvang in het Dorp

Kober kinderopvang in het Dorp is een Kinderopvang gelegen aan Herelsestraat 108a in Heerle.

KinderdagverblijfKober kindcentrum in het Dorp is een kleinschalige en vertrouwde kinderopvanglocatie in Heerle. Het kinderdagverblijf is recent verhuisd van Wouw naar Heerle en biedt een gezellige huiselijke sfeer waar kinderen kunnen kruipen, knutselen, spelen en buiten op de speelplaats kunnen zijn. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals zingen, spelletjes en kringactiviteiten. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwtjes, zoals een nieuwe naam voor de kinderopvanglocaties in Heerle (Kober kindcentrum in het Dorp) en de aanwezigheid van een minibieb voor alle kinderen in Heerle. De locatie biedt liefdevolle verzorging, aandacht voor ontwikkeling en een veilige en vertrouwde omgeving. Er is een mogelijkheid voor een rondleiding en voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang in het Dorp in Heerle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heerle? Bij Kober kinderopvang in het Dorp kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang in het Dorp geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang in het Dorp is een Kinderopvang gelegen aan Herelsestraat 108a in Heerle. Ideaal dus als je in de omgeving van Heerle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang in het Dorp in Heerle

Wil je weten wat Kober kinderopvang in het Dorp te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang in het Dorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang in het Dorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang in het Dorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang in het Dorp

Bezoekers bekeken ook