Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel is een Kinderopvang gelegen aan Locatie Mozaïek, Toereppel 21 in Enkhuizen.

Peuterspeelgroep Het Mozaïek is gevestigd in basisschool Mozaïek Toereppel in Enkhuizen. De peuterspeelgroep heeft een lokaal in de school en is 's middags in gebruik door de jongste bso-groep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, waarbij kinderen gebracht kunnen worden tussen 08:15 en 08:30 uur en opgehaald kunnen worden tussen 12:00 en 12:15 uur. Aanmelden voor de peuterspeelgroep kan via een link. Naast de peuteropvang biedt Het Mozaïek ook andere vormen van opvang aan. Er zijn ook andere kinderopvanglocaties in Enkhuizen, zoals een kinderdagverblijf en andere peuterspeelgroepen en bso's. De locatie heeft een positief GGD-rapport ontvangen en er is een mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken om de locatie te bekijken. Op zaterdag 25 juni waren alle locaties in Enkhuizen open voor geïnteresseerden. Het telefoonnummer van de opvanglocatie kan worden gevonden in de Berend Botje OuderApp.

Meer informatie over Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel in Enkhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enkhuizen? Bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel is een Kinderopvang gelegen aan Locatie Mozaïek, Toereppel 21 in Enkhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Enkhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel in Enkhuizen

Wil je weten wat Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Mozaïek Toereppel

Bezoekers bekeken ook