Kinderopvang Thuishuis Blije Bende

Kinderopvang Thuishuis Blije Bende is een Kinderopvang gelegen aan Harlingerweg 26a in Kimswerd.

Thuishuis Blije Bende is een kleinschalige kinderopvang in Kimswerd waar kinderen veel ruimte hebben om te spelen en hun eigen ontdekkingen te doen. De kinderopvang bevindt zich in een natuurlijke omgeving, net buiten het dorp, en biedt de mogelijkheid om buiten te spelen en vies te worden. Er is een nieuwe BSO-ruimte beschikbaar en er zijn vaste leidsters op de groep. Naast buiten spelen is er ook binnen genoeg te doen, zoals knutselen en spelen in de gymzaal. Thuishuis Blije Bende biedt ook buitenschoolse opvang en is gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende dorpen en Harlingen. Ouders betalen alleen voor de afgesproken uren en kunnen kinderopvangtoeslag ontvangen. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek kan er contact worden opgenomen met Sylvia Dijkstra.

Meer informatie over Kinderopvang Thuishuis Blije Bende in Kimswerd

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kimswerd? Bij Kinderopvang Thuishuis Blije Bende kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Thuishuis Blije Bende geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Thuishuis Blije Bende is een Kinderopvang gelegen aan Harlingerweg 26a in Kimswerd. Ideaal dus als je in de omgeving van Kimswerd je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Thuishuis Blije Bende in Kimswerd

Wil je weten wat Kinderopvang Thuishuis Blije Bende te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Thuishuis Blije Bende of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Thuishuis Blije Bende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Thuishuis Blije Bende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Thuishuis Blije Bende

Bezoekers bekeken ook