Kinderdagverblijf Piggelmee

Kinderdagverblijf Piggelmee is een Kleuterschool gelegen aan Jupiterstraat 1 in Breugel.

Kinderdagverblijf Piggelmee is een bekende en kleinschalige kinderopvang die al vele jaren bestaat. Ze hebben twee groepen met maximaal 13 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf biedt zowel binnen als buiten veel ruimte voor de kinderen. De begeleiding van de kinderen wordt gedaan door professionele pedagogisch medewerksters met veel ervaring en liefde voor hun vak. Ze zorgen voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waarin kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Piggelmee in Breugel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breugel? Bij Kinderdagverblijf Piggelmee kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Piggelmee geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Piggelmee is een Kinderopvang gelegen aan Jupiterstraat 1 in Breugel. Ideaal dus als je in de omgeving van Breugel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Piggelmee in Breugel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Piggelmee te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Piggelmee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Piggelmee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Piggelmee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Piggelmee

Bezoekers bekeken ook