Zo Kinderopvang op het Podium

Zo Kinderopvang op het Podium is een Kinderopvang gelegen aan Waterlinie 5-7 in Steenbergen.

De tekst beschrijft een kinderopvanglocatie met ruime groepsruimtes en een groene beleeftuin. Er zijn verschillende groepen voor baby's, dreumesen en peuters. De kinderopvang werkt nauw samen met de basisschool, waardoor de overgang voor de kinderen soepel verloopt. Er is een warme overdracht van de peutergroep naar de kleuterklas en er is een gezamenlijke zorg en ontwikkeling voor de kinderen. Daarnaast is er een zorgstructuur en is er overeenstemming over het pedagogisch en didactisch plan. Er worden ook verschillende activiteiten aangeboden, zoals een warme maaltijd verzorgd door Moekes Maaltijd en vermaak voor onderweg.

Meer informatie over Zo Kinderopvang op het Podium in Steenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Steenbergen? Bij Zo Kinderopvang op het Podium kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang op het Podium geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang op het Podium is een Kinderopvang gelegen aan Waterlinie 5-7 in Steenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Steenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang op het Podium in Steenbergen

Wil je weten wat Zo Kinderopvang op het Podium te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang op het Podium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang op het Podium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang op het Podium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang op het Podium

Bezoekers bekeken ook