Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Gijsbert van Stoutenborchstraat 36-40 in Mijdrecht.

Kinderdagverblijf Thera is gevestigd aan de Gijsbert van Stoutenborchstraat in Mijdrecht. Het biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in twee groepsruimtes die veilig en uitdagend zijn ingericht. Er is ook een gezamenlijke hal waar leuke activiteiten worden georganiseerd. Het kinderdagverblijf heeft een kleinschalige en gezellige sfeer en werkt themagericht met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Er is een buitenruimte waar kinderen kunnen fietsen en spelen, met een aparte tuin voor de baby's. Daarnaast biedt Kind & Co ook online inschrijving, tarieven voor het kinderdagverblijf en een kennismakingsboekje. Het pedagogisch beleid en werkplan worden op locatieniveau uitgewerkt, en de locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur. Ouders kunnen ook deelnemen aan de oudercommissie en er zijn contactgegevens beschikbaar om een afspraak te maken voor een bezoek aan de locatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) in Mijdrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijdrecht? Bij Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Gijsbert van Stoutenborchstraat 36-40 in Mijdrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijdrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) in Mijdrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Thera (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook