Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend

Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend is een Kinderopvang gelegen aan Rijperhof 2 in Purmerend.

Dit artikel beschrijft het kinderdagverblijf Op de Step in Purmerend. Het kinderdagverblijf volgt het unieke ritme van elk kind op het gebied van eten, drinken en slapen. Het is een klein en huiselijk kinderdagverblijf met lage meubels zodat de medewerkers op gelijke hoogte met de kinderen kunnen zitten. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het Evean gebouw en heeft een grote tuin waar kinderen uit verschillende groepen samen kunnen spelen. De locatiemanager van Op de Step is Shariska, die al 15 jaar bij TintelTuin werkt. Het kinderdagverblijf hanteert een algemeen pedagogisch beleid en biedt rondleidingen aan voor geïnteresseerden. Er worden positieve ervaringen gedeeld van ouders en medewerkers. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:15 tot 18:15. Verder worden er in het artikel nog andere onderwerpen besproken, zoals werken bij TintelTuin en veelgestelde vragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend is een Kinderopvang gelegen aan Rijperhof 2 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend in Purmerend

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Op de Step Purmerend

Bezoekers bekeken ook