kinderdagverblijf de kinderkorf

kinderdagverblijf de kinderkorf is een Kinderopvang gelegen aan Amsterdamseweg 209A in Amstelveen.

Bij kinderdagverblijf De kinderkorf zijn ze op zoek naar pedagogisch professionals voor hun kinderdagverblijven in Amstelveen en Diemen. De kinderdagverblijven bieden al 35 jaar betrokken en betrouwbare kinderopvang. Ze vangen dagelijks kinderen op van 0-4 jaar en hebben als speerpunten professionaliteit, zorgzaamheid en plezier. De vestigingen zijn speciaal ontworpen voor kinderopvang en hebben een grote tuin met verschillende spelvormen. De kinderdagverblijven zijn geopend van 07:30 tot 18:30 uur. In het kinderdagverblijf staat de liefde, aandacht en ontwikkeling van het kind centraal. Ze hebben groepen van maximaal twaalf kinderen en de opvangleidsters hebben tijd en ruimte voor alle kinderen. Je kunt je kindje vrijblijvend en kosteloos inschrijven en een kennismakingsgesprek en rondleiding krijgen zodra er plek beschikbaar is. De openingstijden van het kinderdagverblijf in Amstelveen en Diemen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over kinderdagverblijf de kinderkorf in Amstelveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amstelveen? Bij kinderdagverblijf de kinderkorf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kinderdagverblijf de kinderkorf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kinderdagverblijf de kinderkorf is een Kinderopvang gelegen aan Amsterdamseweg 209A in Amstelveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amstelveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kinderdagverblijf de kinderkorf in Amstelveen

Wil je weten wat kinderdagverblijf de kinderkorf te bieden heeft? Bekijk dan de website van kinderdagverblijf de kinderkorf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kinderdagverblijf de kinderkorf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kinderdagverblijf de kinderkorf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kinderdagverblijf de kinderkorf

Bezoekers bekeken ook