Humankind - Kinderdagverblijf Mokido

Humankind - Kinderdagverblijf Mokido is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterlaan 30 in Moergestel.

Mokido is een kinderdagverblijf in Moergestel dat al jarenlang een vertrouwd adres is voor kinderen en ouders. Ze hebben goed ingerichte ruimtes waar kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Er zijn verschillende activiteiten te doen, zoals buiten spelen, knutselen, zingen en rustmomentjes. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Naast het kinderdagverblijf biedt Mokido ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het team van Mokido bestaat uit vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Ze zetten zich in om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor Midden-Brabant.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Mokido in Moergestel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Moergestel? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Mokido kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Mokido geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Mokido is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterlaan 30 in Moergestel. Ideaal dus als je in de omgeving van Moergestel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Mokido in Moergestel

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Mokido te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Mokido of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Mokido? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Mokido het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Mokido

Bezoekers bekeken ook