Kindergarden Breda Zuid

Kindergarden Breda Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Overakkerstraat 188 in Breda.

Kindergarden Breda Zuid is een kinderdagverblijf met een aantal unieke kenmerken. Zo hebben ze een eigen bibliotheek waar kinderen wekelijks boekjes kunnen uitkiezen. Daarnaast kunnen kinderen buiten slapen in de schaduwrijke tuin, wat veel voordelen heeft voor hun slaap. Op de peuterplusgroep wordt er bewust ingespeeld op de ontwikkelbehoeften van peuters en wordt hun zelfstandigheid vergroot. Er wordt ook veel aandacht besteed aan bewegen, onder andere door middel van peuteryoga. Bij Kindergarden werken ze met horizontale groepen, waarbij elk kind individuele aandacht krijgt. Een ouder heeft een positieve review gegeven over Kindergarden Breda Zuid, waarin wordt benadrukt dat het een prachtig pand is met aandacht voor groepsactiviteiten. De tarieven voor 2023 en de openingstijden worden ook genoemd. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het personeel, het pedagogisch programma en de inrichting en spelmateriaal van Kindergarden. Er wordt afgesloten met de vermelding dat ouders een kijkje kunnen komen nemen op de vestiging.

Meer informatie over Kindergarden Breda Zuid in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kindergarden Breda Zuid kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindergarden Breda Zuid geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindergarden Breda Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Overakkerstraat 188 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindergarden Breda Zuid in Breda

Wil je weten wat Kindergarden Breda Zuid te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindergarden Breda Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindergarden Breda Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindergarden Breda Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindergarden Breda Zuid

Bezoekers bekeken ook