Tante Keet

Tante Keet is een Kinderopvang gelegen aan Kanaalstraat 8 in Oost-Souburg.

Tante Keet is een kleinschalige kinderopvang waar veel activiteiten worden ondernomen, zoals uitjes naar de speeltuin en het bos. Ze hechten veel waarde aan vaste gezichten op de groep en werken met een klein en vertrouwd team. De tarieven zijn per 1 januari 2019 verhoogd, maar door de verhoging van de kinderopvang toeslag zal de netto bijdrage voor ouders in de meeste gevallen lager of hetzelfde blijven als in 2018. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk, zoals een 40 weken contract waarin het kind niet in de schoolvakanties komt, en een 52 weken contract waarin het kind het hele jaar gegarandeerd opvang heeft. Alle tarieven zijn inclusief drinken, eten, vers fruit en tussendoortjes. Voor vragen of een bezoek aan Tante Keet kan er contact worden opgenomen met Sandra van der Mull.

Meer informatie over Tante Keet in Oost-Souburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oost-Souburg? Bij Tante Keet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Tante Keet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Tante Keet is een Kinderopvang gelegen aan Kanaalstraat 8 in Oost-Souburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Oost-Souburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Tante Keet in Oost-Souburg

Wil je weten wat Tante Keet te bieden heeft? Bekijk dan de website van Tante Keet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Keet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Keet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Tante Keet

Bezoekers bekeken ook