Kinderdagverblijf Okiedokie

Kinderdagverblijf Okiedokie is een Kinderdagopvang gelegen aan Zeshoevenstraat 36C in Udenhout.

Kinderdagverblijf Okiedokie in Udenhout is een kleinschalige groene kinderopvang met twee locaties. Ze hebben een vast team van 24 medewerkers en een ruime locatie met veel buitenruimte en dieren. Op de ene locatie zijn er vier groepen voor verschillende leeftijdscategorieën en op de andere locatie zijn er twee groepen. Het kinderdagverblijf vindt het belangrijk dat ouders een goed gevoel hebben bij de opvang en nodigen hen uit om een kijkje te komen nemen. Ze streven ernaar dat kinderen zich veilig en geborgen voelen en zich kunnen ontwikkelen in een respectvolle en ontspannen omgeving. Er is een vaste dagindeling en er wordt veel belang gehecht aan afstemming tussen ouders en medewerkers. Het kinderdagverblijf heeft ook een focus op natuurbeleving en buitenspelen, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen. Het doel van de kinderopvang is ouders de mogelijkheid te geven om andere taken te vervullen en kinderen goede verzorging, opvoeding en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Okiedokie in Udenhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Udenhout? Bij Kinderdagverblijf Okiedokie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Okiedokie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Okiedokie is een Kinderopvang gelegen aan Zeshoevenstraat 36C in Udenhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Udenhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Okiedokie in Udenhout

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Okiedokie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Okiedokie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Okiedokie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Okiedokie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Okiedokie

Bezoekers bekeken ook