Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Fazantenkamp 159 in Maarssen.

Kinderdagverblijf Kwibus is gevestigd in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek en is makkelijk bereikbaar vanuit alle wijken. Het kinderdagverblijf heeft een centrale ligging en is onderdeel van het scholeneiland waar verschillende basisscholen gelegen zijn. Het pand van Kwibus is mooi en heeft veel speelmaterialen. De lokalen zijn licht en kleurrijk en er is een grote speelplaats met verschillende gedeeltes. Er worden diverse activiteiten ondernomen en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen voor verschillende leeftijden en werkt met de Uk & Puk methode. Ouders zijn tevreden over de opvang en ervaren de leidsters als lief en geduldig. Het kinderdagverblijf heeft een pedagogisch beleid en er is een oudercommissie. Het adres van Kwibus is Fazantenkamp 159A in Maarssen en ze zijn geopend op werkdagen van 7:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Fazantenkamp 159 in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) in Maarssen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kwibus (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook