Smallsteps Dikkie Dik KOV

Smallsteps Dikkie Dik KOV is een Kinderopvang gelegen aan Eikenlaan 88F in Spijkenisse.

Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van je browser anders is. We helpen je graag in je eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Partou biedt kinderopvang op maat voor kinderen van verschillende leeftijden en behoeften. In een warme en veilige omgeving maken kinderen nieuwe vrienden en ontdekken ze samen met ons de wereld. Ouders worden betrokken bij alles wat we doen. Partou biedt workshops en activiteiten voor kinderen, waarbij muziek, buiten spelen en bewegen centraal staan. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe vaardigheden en ouders kunnen de dag van hun kind volgen via een app. Partou geeft om het welzijn van elk kind en is trots om te zien hoe ze zich ontwikkelen en plezier hebben met leeftijdsgenoten. Op Instagram delen ze artikelen, inspiratie, informatie en tips, en ze willen ook graag in contact komen met ouders. Ouders delen positieve ervaringen over het kinderdagverblijf, waar kinderen vriendjes maken, vies kunnen worden en waar ouders geholpen worden met het vinden van een ritme. Op de website van Partou kunnen ouders een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Partou organiseert ook evenementen, zoals de feestelijke aftrap van de zomervakantie en activiteiten om Keti Koti te vieren. Ze zijn ook bezig met een pilot om kinderen eerder zindelijk te maken en duurzame luiers te testen.

Meer informatie over Smallsteps Dikkie Dik KOV in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Smallsteps Dikkie Dik KOV kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Smallsteps Dikkie Dik KOV geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Smallsteps Dikkie Dik KOV is een Kinderopvang gelegen aan Eikenlaan 88F in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Smallsteps Dikkie Dik KOV in Spijkenisse

Wil je weten wat Smallsteps Dikkie Dik KOV te bieden heeft? Bekijk dan de website van Smallsteps Dikkie Dik KOV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smallsteps Dikkie Dik KOV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smallsteps Dikkie Dik KOV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Smallsteps Dikkie Dik KOV

Bezoekers bekeken ook