Kinderopvang Waluwe Kids

Kinderopvang Waluwe Kids is een Kinderopvang gelegen aan Prins Clausstraat 2C in Zaltbommel.

Waluwe Kids biedt leuke, uitdagende en gevarieerde activiteiten voor kinderen van 0-13 jaar. Er is een speelhoek voor baby's, een speciale 3+ groep voor 3-jarigen en peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf 4 jaar zijn kinderen welkom op de BSO, waar veel sportieve activiteiten worden aangeboden. Waluwe Kids werkt samen met sportclubs en biedt gratis vervoer naar sportlessen. Het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de BSO vormen samen een Kindcentrum dat gebruik maakt van faciliteiten in de buurt, zoals de bibliotheek. Er zijn verschillende groepen met dezelfde en verschillende leeftijden. De BSO heeft een ontdektuin waar kinderen worden uitgedaagd om te leren en ontwikkelen. De kinderdagverblijven zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving waar kinderen spelenderwijs leren en ontdekken. Er zijn 2 babygroepen, 2 verticale groepen en een 3+ groep. Rondleidingen zijn mogelijk en er zijn andere locaties in de buurt.

Meer informatie over Kinderopvang Waluwe Kids in Zaltbommel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaltbommel? Bij Kinderopvang Waluwe Kids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Waluwe Kids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Waluwe Kids is een Kinderopvang gelegen aan Prins Clausstraat 2C in Zaltbommel. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaltbommel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Waluwe Kids in Zaltbommel

Wil je weten wat Kinderopvang Waluwe Kids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Waluwe Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Waluwe Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Waluwe Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Waluwe Kids

Bezoekers bekeken ook