Partou Karekiethof 10

Partou Karekiethof 10 is een Kinderdagopvang gelegen aan Karekiethof 10 in Ouderkerk aan den IJssel.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd Partou Karekiethof, gelegen in Ouderkerk aan den IJssel. De locatie is kleinschalig en heeft twee groepen: de Elfjes voor baby's en de Kabouters voor peuters. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma en veel ruimte voor vrij spel. De kinderen kunnen ook genieten van de tuin en gaan regelmatig op uitstapjes, zoals naar het hertenkamp. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken. Daarnaast kunnen ouders de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou Karekiethof 10 in Ouderkerk aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel? Bij Partou Karekiethof 10 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Karekiethof 10 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Karekiethof 10 is een Kinderopvang gelegen aan Karekiethof 10 in Ouderkerk aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Karekiethof 10 in Ouderkerk aan den IJssel

Wil je weten wat Partou Karekiethof 10 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Karekiethof 10 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Karekiethof 10? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Karekiethof 10 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Karekiethof 10

Bezoekers bekeken ook