Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Anthonissenstraat 25 in Koudekerke.

Pien is een kinderopvang in Koudekerke, gevestigd in een voormalige kerk. Het bestaat uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. De locatie is gunstig gelegen nabij basisscholen, een dorpsplein, skatebaan en natuurplein. Bij het kinderdagverblijf kunnen baby's kruipen en spelen in de grondbox, dutjes doen en zowel binnen als buiten spelen. Bij de peutergroep kunnen kinderen buiten spelen in de zandbak, roetsjen met speelkarren en winkeltje spelen. Ze hebben ook rustige speelruimtes voor het bouwen van torens en het lezen van boeken. Bij de BSO kunnen kinderen voor en na schooltijd rustig opstarten en samen spelen. Ze gaan ook op avontuur in de natuurtuin, rennen over de skatebaan en fietsen naar het strand om in het bijenhotel te kijken en verse groenten te oogsten. Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen voor meer informatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) in Koudekerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Koudekerke? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Anthonissenstraat 25 in Koudekerke. Ideaal dus als je in de omgeving van Koudekerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) in Koudekerke

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Pien (KOW)

Bezoekers bekeken ook