Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof

Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof is een Kinderopvang gelegen aan Professor Gimbrèrelaan 40 in Tilburg.

Kinderopvang Zonnehof is een kinderdagverblijf in Tilburg dat zich bevindt in een bijzonder gebouw. Het kinderdagverblijf is onderdeel van een modern woonzorgcentrum waar ook bewoners met dementie of andere zorgbehoeften wonen. Hierdoor is er een hechte verbinding met de wijk. Het kinderdagverblijf vangt kinderen op van 0-4 jaar oud en baseert zich op Noorse kwaliteiten, zoals het stimuleren van zelfontdekkend leren. De kinderen krijgen veel ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Daarnaast wordt er gezond en gevarieerd gegeten, wordt er veel buiten gespeeld en wordt er aandacht besteed aan het milieu. Ouders zijn tevreden over de opvang en er is ook de mogelijkheid om bij Norlandia kinderopvang te komen werken. De contactgegevens van Kinderopvang Zonnehof zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof is een Kinderopvang gelegen aan Professor Gimbrèrelaan 40 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof in Tilburg

Wil je weten wat Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Norlandia kinderopvang - KDV Zonnehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Norlandia kinderopvang – KDV Zonnehof

Bezoekers bekeken ook