Sport BSO Jada

Sport BSO Jada is een Kinderopvang gelegen aan Groenedijk 50 in Capelle aan den IJssel.

Kinderdagverblijf JaDa in Capelle aan den IJssel is op zoek naar personeel voor haar locaties. Ze zijn specifiek op zoek naar pedagogisch medewerkers voor een functie van 32-40 uur per week. Als pedagogisch medewerker begeleid je kinderen op het kinderdagverblijf en zorg je voor een huiselijke sfeer waarin zij zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten en overlegt bij problemen met collega's, ouders of deskundigen. Daarnaast begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling. Het is tevens jouw verantwoordelijkheid om de inventaris van de groeps- en gemeenschappelijke ruimten te verzorgen, inclusief lichte huishoudelijke taken.

Meer informatie over Sport BSO Jada in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Sport BSO Jada kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Sport BSO Jada geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Sport BSO Jada is een Kinderopvang gelegen aan Groenedijk 50 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Sport BSO Jada in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Sport BSO Jada te bieden heeft? Bekijk dan de website van Sport BSO Jada of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Jada? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Jada het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Sport BSO Jada

Bezoekers bekeken ook