Kinderdagverblijf Wilton's Hof

Kinderdagverblijf Wilton's Hof is een Kinderopvang gelegen aan Steenovenweg 4 in Oost-, West- en Middelbeers.

Dit is een samenvatting van een tekst over een agrarisch kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Zorgboerderij Wilton's Hof en is gelegen tussen Oirschot en Oostelbeers, aan de rand van de bossen. Het kinderdagverblijf biedt kinderen de mogelijkheid om de natuur, ruimte, vrijheid, openheid en boerderijdieren te ontdekken. Er wordt gezocht naar een pedagogisch medewerker met groene vingers en liefde voor dieren. Ouders kunnen hun kinderen vrijblijvend aanmelden via een link op de website. Daarnaast is er een ouderlogin beschikbaar waar ouders de administratie van henzelf en hun kind kunnen inzien of wijzigen. Jaarlijks wordt het kinderdagverblijf geïnspecteerd door de GGD en het laatste inspectierapport is online in te zien.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Wilton's Hof in Oost-, West- en Middelbeers

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oost-, West- en Middelbeers? Bij Kinderdagverblijf Wilton's Hof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Wilton's Hof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Wilton's Hof is een Kinderopvang gelegen aan Steenovenweg 4 in Oost-, West- en Middelbeers. Ideaal dus als je in de omgeving van Oost-, West- en Middelbeers je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Wilton's Hof in Oost-, West- en Middelbeers

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Wilton's Hof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Wilton's Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Wilton's Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Wilton's Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Wilton’s Hof

Bezoekers bekeken ook