Kinderdagverblijf Blossom BV

Kinderdagverblijf Blossom BV is een Kinderdagopvang gelegen aan Heuningstraat 31A in Ochten.

Kinderdagverblijf Blossom in Ochten, dat in 2022 is geopend, heeft 4 groepen: de heersbeestjes voor 0-jarigen, de vlindertjes voor 1- en 2-jarigen en de bijtjes voor 3- en 4-jarigen. Soms kunnen kinderen in een andere groep worden geplaatst na overleg met de ouders. Het team van pedagogisch medewerkers is professioneel en heeft passie voor kinderen. Het kinderdagverblijf heeft een christelijke identiteit, maar kinderen met een andere of geen religie zijn ook welkom. De openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 18.00 uur. De tarieven zijn €9,- per kind per uur voor dagopvang en €8,- per kind per uur voor BSO. Het kinderdagverblijf biedt opvang per dag en hanteert een minimale afname van 10 uur per dag. Het contact kan worden opgenomen via mail of telefoon. Inschrijven voor één of meerdere dagen is mogelijk via de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Blossom BV in Ochten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ochten? Bij Kinderdagverblijf Blossom BV kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Blossom BV geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Blossom BV is een Kinderopvang gelegen aan Heuningstraat 31A in Ochten. Ideaal dus als je in de omgeving van Ochten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Blossom BV in Ochten

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Blossom BV te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Blossom BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Blossom BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Blossom BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Blossom BV

Bezoekers bekeken ook