Kinderdagverblijf Nemo

Kinderdagverblijf Nemo is een Kinderopvang gelegen aan HTC 18 in Eindhoven.

Nemo is een kinderdagverblijf gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven. Het kinderdagverblijf staat bekend om de hoge kwaliteit van zorg en het vermogen om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale kinderen en ouders. Kinderen kunnen genieten van een grote buitenspeelplaats waar ze kunnen fietsen, rennen en spelen met zand en water. Daarnaast biedt Nemo gekwalificeerd personeel en een mentor voor elk kind, om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en op hun gemak voelen. Het kinderdagverblijf werkt met vaste dagelijkse routines en stimuleert de ontwikkeling van kinderen door middel van programma's die de zintuigen, motorische vaardigheden en taalontwikkeling bevorderen. Nemo is onderdeel van International Childcare Eindhoven en werkt samen met de Columbus-locatie. Het kinderdagverblijf wordt beoordeeld met een gemiddelde score van 8.7 door 47 ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Nemo in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf Nemo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Nemo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Nemo is een Kinderopvang gelegen aan HTC 18 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Nemo in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Nemo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Nemo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Nemo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Nemo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Nemo

Bezoekers bekeken ook