GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont

GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Botter 44 33 in Lelystad.

Villa Kakelbont is een kinderdagverblijf gelegen in de wijk de Botter in Lelystad. De locatie is centraal gelegen en in de buurt van het stadshart en het station. Villa Kakelbont heeft een eigen buitenterrein met speelmogelijkheden en een voetbalveld, waar kinderen veilig kunnen spelen. Er is ook een klein winkelcentrum met supermarkt en andere winkels in de buurt. Daarnaast biedt Villa Kakelbont ook PeuterPlus, een groep voor kinderen van 2,5 - 5 jaar die extra aandacht verdienen. PeuterPlus is een samenwerking tussen Icare JGZ en GO! Kinderopvang en biedt opvang die zo gewoon mogelijk is, met ruimte voor ieders eigenheid. Villa Kakelbont hecht veel waarde aan ouderbetrokkenheid en biedt ouders de mogelijkheid om vrijblijvend in te schrijven en meer informatie te krijgen over plaatsing en een rondleiding.

Meer informatie over GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Botter 44 33 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang BSO KDV Villa Kakelbont

Bezoekers bekeken ook