Kinderdagverblijf Beregoed

Kinderdagverblijf Beregoed is een Kleuterschool gelegen aan De Ketting 12 in Dronten.

Kinderopvang Dronten heeft verschillende vestigingen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. De locaties zijn gesloten in het weekend en op nationaal erkende feestdagen. Als 24 en 31 december op een werkdag vallen, sluiten de kinderdagverblijven en bso's om 17.00 uur. De peuteropvang is gesloten tijdens schoolvakanties. In Dronten zijn er kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. In Biddinghuizen zijn er kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. In Swifterbant is er peuteropvang en buitenschoolse opvang. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met het telefoonnummer 0321 - 316 266. Kinderopvang Dronten werkt samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin en biedt ook baby- en dreumesinstuif aan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Beregoed in Dronten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dronten? Bij Kinderdagverblijf Beregoed kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Beregoed geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Beregoed is een Kinderopvang gelegen aan De Ketting 12 in Dronten. Ideaal dus als je in de omgeving van Dronten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Beregoed in Dronten

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Beregoed te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Beregoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Beregoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Beregoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Beregoed

Bezoekers bekeken ook