Humankind - Kinderdagverblijf Bumme

Humankind - Kinderdagverblijf Bumme is een Kinderopvang gelegen aan Overboslaan 28-A in Heemstede.

Kinderdagverblijf Bumme is gelegen op een mooie locatie in Heemstede. Het gebouw heeft ruime baby- en peutertuinen en biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten voor kinderen. Het kinderdagverblijf is maandag tot en met vrijdag geopend van 07:30 tot 18:30. Naast kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, biedt Bumme ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het ervaren team van Bumme zorgt ervoor dat kinderen een fijne dag hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Regiokantoor Zuid-Holland. Bumme is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Bumme in Heemstede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemstede? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Bumme kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Bumme geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Bumme is een Kinderopvang gelegen aan Overboslaan 28-A in Heemstede. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemstede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Bumme in Heemstede

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Bumme te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Bumme of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Bumme? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Bumme het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Bumme

Bezoekers bekeken ook