Partou De Poppenpaal

Partou De Poppenpaal is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 109 in Venhuizen.

Dit artikel beschrijft het kinderdagverblijf De Poppenpaal in Venhuizen. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een oude brandweerkazerne en biedt een gezellige thuis voor kinderen. Ze hebben een heerlijke tuin waar baby's kunnen kruipen in de babyweide en peuters kunnen spelen in de zandbak en van de glijbaan kunnen roetsjen. Het kinderdagverblijf heeft twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en vanaf september ook een nieuwe babygroep van 0-2 jaar. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Het GGD-rapport en LRK-informatie zijn beschikbaar voor ouders om te bekijken. Daarnaast bieden ze ook informatie over het pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt veel buiten spelen, bereidt kinderen voor op de basisschool, helpt ze vriendjes te maken en houdt ouders op de hoogte via een app.

Meer informatie over Partou De Poppenpaal in Venhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Venhuizen? Bij Partou De Poppenpaal kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Poppenpaal geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Poppenpaal is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 109 in Venhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Venhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Poppenpaal in Venhuizen

Wil je weten wat Partou De Poppenpaal te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Poppenpaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Poppenpaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Poppenpaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Poppenpaal

Bezoekers bekeken ook