De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH)

De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurstraat 4A in Den Helder.

De Sterrenwachters is een kinderopvang in Den Helder, gevestigd in de brede school aan de Pasteurstraat. De opvang biedt afwisselende activiteiten aan, in samenwerking met basisschool 'De Windwijzer'. Kinderen vanaf 2 jaar en 10 maanden zijn welkom en kunnen spelenderwijs zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken. Voor opvang na 14.00 uur kan er eventueel terecht bij kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap. Ouders kunnen zich richten tot de oudercommissie van de Sterrenwachters, Wiele Wiele Stap en BSO de Poolster. Inschrijven kan online en voor andere vragen kan er telefonisch contact worden opgenomen.

Meer informatie over De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurstraat 4A in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Sterrenwachters 3+ groep (SKDH)

Bezoekers bekeken ook