HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje

HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 8 in Veghel.

Kinderdagverblijf 't Leeuwtje is een kleinschalig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Veghel. Ze bieden opvang voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar, met een verticale en een horizontale groep en twee BSO-groepen. Het beleid van de opvang is gericht op het creëren van duidelijkheid en er is nagedacht over de manier van werken. Het pedagogisch beleid wordt regelmatig herzien en aangepast waar nodig. Het beleidsplan geeft ouders inzicht in de werkwijze en het opvoedingsklimaat van 't Leeuwtje en biedt richting en houvast voor de medewerkers bij het pedagogisch handelen. De locatie van het kinderdagverblijf is op de iepenlaan 8 in Veghel en ze zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Meer informatie over HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje in Veghel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veghel? Bij HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 8 in Veghel. Ideaal dus als je in de omgeving van Veghel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje in Veghel

Wil je weten wat HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje te bieden heeft? Bekijk dan de website van HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaGu kinderdagverblijf 't Leeuwtje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. HaGu kinderdagverblijf ’t Leeuwtje

Bezoekers bekeken ook