Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH)

Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Annie Romein-Verschoorlaan 25 in Den Helder.

Kinderdagverblijf K'nijntje is gevestigd in Nieuw Den Helder en biedt opvang aan vier opvanggroepen: een verticale groep, een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. De kinderen hebben toegang tot een grote speelhal en een ruime natuurtuin waar ze kunnen spelen en ontdekken. Het kinderdagverblijf werkt met de voor-en vroegschoolse educatie (VVE) Startblokken van Basisontwikkeling om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Activiteiten uit het echte leven worden gebruikt om betekenisvolle activiteiten aan te bieden. De oudercommissie kan worden bereikt via e-mail en er is een online inschrijfportaal beschikbaar. Telefonisch contact is ook mogelijk tijdens bepaalde openingstijden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Annie Romein-Verschoorlaan 25 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf K'nijntje (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf K’nijntje (SKDH)

Bezoekers bekeken ook