Kinderdagverblijf Future Kids

Kinderdagverblijf Future Kids is een Kleuterschool gelegen aan Sterrenoord 67 in Den Haag.

Future Kids biedt dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0-13 jaar. Ze bieden een gevarieerd programma met thema's en activiteiten waarbij kinderen spelenderwijs leren. Er is aandacht voor gezonde voeding, sport en buitenspel, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Het pand is ruim en er is een speelparadijs in de tuin. Future Kids heeft een huiselijke sfeer met betrokken leidsters. Ze bieden een veilige en speelse omgeving en werken samen met ouders, basisscholen en de gemeente. Ze hebben ook maatschappelijk betrokken activiteiten in de wijk. Je kunt een rondleiding aanvragen of direct inschrijven. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Future Kids in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf Future Kids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Future Kids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Future Kids is een Kinderopvang gelegen aan Sterrenoord 67 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Future Kids in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Future Kids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Future Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Future Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Future Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Future Kids

Bezoekers bekeken ook