KDV van Lennepweg Les Petits

KDV van Lennepweg Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Van Lennepweg 1 in Aerdenhout.

Het kinderdagverblijf biedt voornamelijk verticale opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze zitten samen in groepen en kunnen aansluiten bij kinderen in dezelfde ontwikkelingsfase of met dezelfde interesses. Op de peuteropvanglocaties wordt Voorschoolse Educatie aangeboden en er wordt samengewerkt met ouders, scholen en andere zorgprofessionals. Elk kind krijgt begeleiding op maat en er worden workshops en cursussen aangeboden. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een prachtige villa en biedt ook peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Er is veel aandacht voor de zorg en veiligheid van de kinderen en er is een mooie buitenruimte. Kinderen kunnen vriendschappen sluiten die lang meegaan en er is ook de mogelijkheid om mee te kijken tijdens de opvangdag.

Meer informatie over KDV van Lennepweg Les Petits in Aerdenhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aerdenhout? Bij KDV van Lennepweg Les Petits kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV van Lennepweg Les Petits geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV van Lennepweg Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Van Lennepweg 1 in Aerdenhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Aerdenhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV van Lennepweg Les Petits in Aerdenhout

Wil je weten wat KDV van Lennepweg Les Petits te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV van Lennepweg Les Petits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV van Lennepweg Les Petits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV van Lennepweg Les Petits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV van Lennepweg Les Petits

Bezoekers bekeken ook