Kinderdagverblijf "Minikidz"

Kinderdagverblijf "Minikidz" is een Peuterspeelzalen gelegen aan Pampusstraat 28-A in Rijsenhout.

MiniKidz is een kleinschalige kinderopvang in Hoofddorp en Rijsenhout waar kinderen kunnen leren en groeien. Ouders kiezen voor MiniKidz vanwege de huiselijke en kleinschalige omgeving, de gekwalificeerde medewerkers, de vaste gezichten, de verantwoorde en gezonde voeding en het all-inclusive uurtarief. De kinderen krijgen warme lunch, luiers en flesvoeding aangeboden. MiniKidz streeft naar een liefdevolle omgeving waar elk kind zich thuis voelt, met optimale zorg, aandacht, liefde en veiligheid. Hierdoor kunnen kinderen zichzelf zijn en de wereld om zich heen ontdekken, wat hun optimale ontwikkeling bevordert.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "Minikidz" in Rijsenhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijsenhout? Bij Kinderdagverblijf "Minikidz" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "Minikidz" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "Minikidz" is een Kinderopvang gelegen aan Pampusstraat 28-A in Rijsenhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijsenhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "Minikidz" in Rijsenhout

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "Minikidz" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "Minikidz" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "Minikidz"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "Minikidz" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “Minikidz”

Bezoekers bekeken ook