Kinderdagverblijf Het Elfje

Kinderdagverblijf Het Elfje is een Kinderdagopvang gelegen aan Camerlingstraat 2 in Delft.

Kinderdagverblijf Het Elfje is een professioneel en kleinschalig kinderdagverblijf in Delft, gelegen in de wijk Voordijkshoorn. Ze bieden kleinschalige kinderopvang aan in een huiselijke en vriendelijke sfeer. Het kinderdagverblijf is gelegen tussen Rijswijk en Denhoorn en is makkelijk bereikbaar vanuit de wijken Rijswijkbuiten en Sion. Het Elfje biedt spelenderwijs leren aan en kinderen van verschillende leeftijden kunnen een goede band opbouwen. Het kinderdagverblijf zorgt voor een veilige omgeving waarin kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Ze voldoen aan alle normen van de GGD en de overheid. Daarnaast vinden ze gezonde voeding belangrijk en bieden ze gevarieerde keuzes aan fruit en groente aan. Het kinderdagverblijf nodigt geïnteresseerden uit om een keer langs te komen en is bereikbaar via telefoon en email. Het adres is Camerlingstraat 2, 2614 BE Delft.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Elfje in Delft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delft? Bij Kinderdagverblijf Het Elfje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Elfje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Elfje is een Kinderopvang gelegen aan Camerlingstraat 2 in Delft. Ideaal dus als je in de omgeving van Delft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Elfje in Delft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Elfje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Elfje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Elfje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Elfje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Elfje

Bezoekers bekeken ook