Kinderdagverblijf Benjamin Gouda

Kinderdagverblijf Benjamin Gouda is een Kinderopvang gelegen aan Regentesseplantsoen 22d in Gouda.

Kinderdagverblijf Benjamin is een christelijke kinderopvang in het centrum van Gouda. Ze bieden kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het doel van Benjamin is om een omgeving te creëren waarin kinderen zich prettig en vertrouwd voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er worden verschillende activiteiten en uitstapjes georganiseerd, zoals naar de kaasmarkt gaan, koekjes bakken en naar de bibliotheek gaan. De medewerkers van Benjamin nemen de zorg voor de kinderen over, zodat ouders zich kunnen richten op hun werk of studie. Kinderdagverblijf Benjamin heeft het voordeligste uurtarief in Gouda, namelijk €9,25. Ze zijn gevestigd aan het Regentesseplatsoen 22d, een zijstraat van de Kleiweg, op loopafstand van het station.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Benjamin Gouda in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Kinderdagverblijf Benjamin Gouda kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Benjamin Gouda geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Benjamin Gouda is een Kinderopvang gelegen aan Regentesseplantsoen 22d in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Benjamin Gouda in Gouda

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Benjamin Gouda te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Benjamin Gouda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Benjamin Gouda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Benjamin Gouda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Benjamin Gouda

Bezoekers bekeken ook