Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Nabucco 2 in Krimpen aan den IJssel.

Kinderdagverblijf Nabucco is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Ze hebben 4 groepen: een babygroep, een peutergroep en 2 verticale groepen. Ze werken met het VVE-programma Uk & Puk en het programma Boekenpret. Daarnaast hanteren ze de principes van pedagoog Emmi Pikler. Ze stimuleren de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden. Ze maken uitstapjes en werken samen met kindcentrum Kortland en kinderdagverblijf Groenendaal. Ouderbetrokkenheid is belangrijk voor hen. Het kinderdagverblijf is bereikbaar met de bus en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00, ook tijdens schoolvakanties.

Meer informatie over Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Bij Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Nabucco 2 in Krimpen aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Krimpen aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Krimpen aan den IJssel

Wil je weten wat Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Nabucco, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Bezoekers bekeken ook