Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang

Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang is een Kleuterschool gelegen aan Correljestraat 1A in Callantsoog.

De tekst beschrijft het kinderdagverblijf 't Eerste Stapje in Callantsoog. Het kinderdagverblijf is gevestigd in kindcentrum De Walvis samen met de buitenschoolse opvang en de bibliotheek. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en werken met het VVE programma Uk en Puk. Op het kinderdagverblijf vinden verschillende activiteiten plaats, zoals kringmomenten, voorlezen, knutselen en buitenspelen. Het kinderdagverblijf heeft een goede samenwerking met OBS Frankendael, wat zorgt voor een soepele overgang naar de basisschool. Meer informatie is beschikbaar via het opgegeven telefoonnummer. De openingstijden zijn van 07.15 uur tot 18.00 uur, behalve op bepaalde dagen wanneer het kinderdagverblijf gesloten is.

Meer informatie over Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang in Callantsoog

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Callantsoog? Bij Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang is een Kinderopvang gelegen aan Correljestraat 1A in Callantsoog. Ideaal dus als je in de omgeving van Callantsoog je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang in Callantsoog

Wil je weten wat Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kappio Kinderdagverblijf peuterschool en buitenschoolse opvang

Bezoekers bekeken ook