Partou Westhof

Partou Westhof is een Kinderdagopvang gelegen aan De Ruijtbaan 81 in Poeldijk.

Dit artikel beschrijft een kinderdagverblijf genaamd Westhof in Poeldijk, Nederland. Het kinderdagverblijf bevindt zich in hetzelfde gebouw als een buitenschoolse opvang, peuteropvang en basisschool. Ze hebben een vernieuwde natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken, evenals een aparte babytuin. Activiteiten worden zowel binnen als buiten aangeboden en er is een samenwerking met de bibliotheek om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast bieden ze rondleidingen aan en kunnen ouders hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf heeft een natuurtuin, biedt activiteiten aan, stimuleert de ontwikkeling van kinderen en communiceert met ouders via een app.

Meer informatie over Partou Westhof in Poeldijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Poeldijk? Bij Partou Westhof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Westhof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Westhof is een Kinderopvang gelegen aan De Ruijtbaan 81 in Poeldijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Poeldijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Westhof in Poeldijk

Wil je weten wat Partou Westhof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Westhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Westhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Westhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Westhof

Bezoekers bekeken ook