Kinderdagverblijf Bisonspoor

Kinderdagverblijf Bisonspoor is een Kinderopvang gelegen aan Bisonspoor 3002, B401 in Maarssen.

Kindercentrum Bisonspoor is al sinds 1989 bekend om haar hoogwaardige dagopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze bieden moderne en persoonlijke zorg, waarbij het welzijn van elk kind voorop staat. Het kindercentrum heeft een ouderportaal waar ouders actief betrokken worden bij de dagelijkse ervaringen van hun kind. Er is ook veel aandacht voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen, met ruime en kindvriendelijke ruimtes en twee eigen kindvriendelijke en veilige terrassen. Het kindercentrum gelooft in een rustige omgeving met een eenvoudige uitstraling en heeft daarom gekozen voor een moderne en prikkelarme inrichting. Er is ook aandacht voor de mentale en emotionele zorg van het kind. Het kindercentrum heeft 10 horizontale stamgroepen en hanteert een vaste dagindeling met aandacht voor rust, regelmaat en reinheid. Gezonde voeding en voorschoolse educatie zijn ook belangrijke pijlers. Het kindercentrum werkt met een professioneel team van pedagogisch medewerkers en heeft verschillende locaties voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuter speelgroepen. De contactinformatie van Kindercentrum Bisonspoor is te vinden op hun website. Daarnaast hebben ze LRK-nummers voor hun verschillende locaties.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bisonspoor in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Kinderdagverblijf Bisonspoor kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bisonspoor geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bisonspoor is een Kinderopvang gelegen aan Bisonspoor 3002, B401 in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bisonspoor in Maarssen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bisonspoor te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bisonspoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bisonspoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bisonspoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bisonspoor

Bezoekers bekeken ook