Kinderopvang "Max het musje"

Kinderopvang "Max het musje" is een Kinderdagopvang gelegen aan Groene Velden 83 in Lelystad.

Max het musje is een kleinschalig christelijk kinderdagverblijf dat momenteel op zoek is naar twee pedagogisch medewerkers. Eén vacature is voor 3 á 4 dagen per week en er is ook extra personeel nodig in de maanden juni, juli en augustus. Het kinderdagverblijf accepteert de eigenheid van het kind en vertrouwt erop dat het kind aangeeft wat het beste voor hem/haar is. Ze werken kindvolgend en willen de kinderen begeleiden in hun ontwikkeling, zolang dit geen negatieve gevolgen heeft voor hun gezondheid en veiligheid. Het kinderdagverblijf is verplicht om een oudercommissie op te richten en ouders inspraak te geven in belangrijke aspecten van het beleid. Helaas zijn er op dit moment geen beschikbare plaatsen tot halverwege 2024. Geïnteresseerden kunnen op de wachtlijst worden geplaatst, maar er is geen garantie op plaatsing.

Meer informatie over Kinderopvang "Max het musje" in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij Kinderopvang "Max het musje" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang "Max het musje" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang "Max het musje" is een Kinderopvang gelegen aan Groene Velden 83 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang "Max het musje" in Lelystad

Wil je weten wat Kinderopvang "Max het musje" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang "Max het musje" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang "Max het musje"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang "Max het musje" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang “Max het musje”

Bezoekers bekeken ook