Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Max Havelaarweg 50 in Hoogvliet Rotterdam.

Kinderdagverblijf Snippers in Rotterdam is een kinderopvang met aandacht voor de natuur, duurzaamheid en ouderbetrokkenheid. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat kinderen binnen kunnen blijven ontdekken. Ze maken gebruik van natuurlijke materialen en het VVE-programma Uk & Puk. Er is een actieve oudercommissie die openstaat voor vragen en suggesties van ouders. Het kinderdagverblijf organiseert ouderavonden over verschillende onderwerpen. Snippers is goed bereikbaar met de bus en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur, met verlengde opvang vanaf 07.00 uur.

Meer informatie over Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam? Bij Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Max Havelaarweg 50 in Hoogvliet Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Hoogvliet Rotterdam

Wil je weten wat Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Snippers, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Bezoekers bekeken ook