Peutergroep Olleke Bolleke

Peutergroep Olleke Bolleke is een Kinderopvang gelegen aan Singel 41 in Westdorpe.

Natuurkidz biedt kinderopvang in Westdorpe en Philippine, waarbij de eigenheid van elk kind centraal staat. Ze besteden aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind en prikkelen de creativiteit en nieuwsgierigheid door middel van verschillende activiteiten. Ze bieden babyopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang, waarbij op de buitenschoolse opvang de focus ligt op sport en natuur. Natuurkidz heeft een eigen natuurtuin en gaat regelmatig met de kinderen naar De Braakman voor een wandeling in de bossen. Er kan gekozen worden uit een vast of flexibel contract en opvang is ook mogelijk in het weekend. Het pedagogisch beleid van Natuurkidz draait om de eigenheid van het kind. Ze hebben vijf speerpunten en bieden een goede aansluiting op de basisschool. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een kennismaking. De contactgegevens van de verschillende locaties worden ook vermeld.

Meer informatie over Peutergroep Olleke Bolleke in Westdorpe

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Westdorpe? Bij Peutergroep Olleke Bolleke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep Olleke Bolleke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep Olleke Bolleke is een Kinderopvang gelegen aan Singel 41 in Westdorpe. Ideaal dus als je in de omgeving van Westdorpe je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep Olleke Bolleke in Westdorpe

Wil je weten wat Peutergroep Olleke Bolleke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep Olleke Bolleke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep Olleke Bolleke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep Olleke Bolleke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep Olleke Bolleke

Bezoekers bekeken ook