Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes

Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurplein 18 in Den Haag.

Bij kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes staat samen spelen, leren, ervaren, groeien en ontwikkelen vanuit een veilige basis centraal. Het kinderdagverblijf is kleinschalig, waardoor de kinderen veelal dezelfde vriendjes en vriendinnetjes zullen tegenkomen. Respect hebben voor elkaar en rekening houden met elkaar zijn belangrijke waarden die de kinderen leren. De 3 Leeuwtjes biedt een huiselijke sfeer waar ieder kind zichzelf kan zijn en kan groeien in zijn eigen karakter, talenten en voorkeuren. Het kinderdagverblijf is 12 jaar geleden begonnen als een gastouderopvang en is uitgegroeid tot een kleinschalig kinderdagverblijf. De locatie bevindt zich aan het Pasteurplein 18 in Den Haag en er worden maximaal 10 kinderen opgevangen van 0-4 jaar. Op de website zijn de tarieven te vinden en is er een rekentool om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen. Inschrijven kan online en is gratis. Het contactadres van het kinderdagverblijf is info@de3leeuwtjes.nl en het telefoonnummer is 06 16636405.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurplein 18 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes

Bezoekers bekeken ook