Partou Villa Pjotter

Partou Villa Pjotter is een Kinderopvang gelegen aan Spanbroekerweg 163 in Spanbroek.

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf Villa Pjotter in Spanbroek. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een villa aan de Spanbroekerweg en biedt opvang aan kinderen in hun eigen tempo. De kleintjes spelen en slapen op de begane grond, terwijl de buitenschoolse opvang zich op de bovenverdieping bevindt. Er zijn verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten, zoals knutselen, boekjes lezen, fietsen en spelletjes doen. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over Partou Villa Pjotter in Spanbroek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spanbroek? Bij Partou Villa Pjotter kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Villa Pjotter geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Villa Pjotter is een Kinderopvang gelegen aan Spanbroekerweg 163 in Spanbroek. Ideaal dus als je in de omgeving van Spanbroek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Villa Pjotter in Spanbroek

Wil je weten wat Partou Villa Pjotter te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Villa Pjotter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Pjotter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Pjotter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Villa Pjotter

Bezoekers bekeken ook