Kinderdagverblijf 't Bijdehandje

Kinderdagverblijf 't Bijdehandje is een Kinderopvang gelegen aan Lindelaan 33 in Krommenie.

Kinderopvang 't Bijdehandje is een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Er zijn 5 vaste medewerksters die de kinderen en hun ouders snel leren kennen. Men is uitgenodigd om vrijblijvend kennis te komen maken bij 't Bijdehandje. De kinderopvang bevindt zich op de Lindelaan 33 in Krommenie en het telefoonnummer is 075-6219940. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@tbijdehandje.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Bijdehandje in Krommenie

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krommenie? Bij Kinderdagverblijf 't Bijdehandje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Bijdehandje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Bijdehandje is een Kinderopvang gelegen aan Lindelaan 33 in Krommenie. Ideaal dus als je in de omgeving van Krommenie je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Bijdehandje in Krommenie

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Bijdehandje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Bijdehandje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Bijdehandje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Bijdehandje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Bijdehandje

Bezoekers bekeken ook